HAIRY RASCALS
Schnauzers

Met heel veel plezier heb ik vele jaren Middenslag Schnauzers Zwart gefokt. 

Verschillende mooie showresultaten met meerdere eigengefokte pups en het behalen van het officiële Internationale Certificaat PTSS Assistance Dog van één van onze pups, hebben mij vervuld met grote trots!

Het was dan ook niet makkelijk om vanwege persoonlijke omstandigheden te moeten besluiten om niet verder te gaan met het fokken en showen van dit geweldige ras.

Ik hoop dat de nieuwe uitdaging die onze jongste dochter inmiddels is aangegaan met haar Engelse Cocker Spaniël ook voor mij weer de voldoening zal geven die ik lange tijd van onze zwarte Middenslag Schnauzers heb gehad.

Vanzelfsprekend blijf ik onze Schnauzer-nakomelingen en hun baasjes volgen en zonodig van advies voorzien!

engelse cockerspaniëls

Een ras met een bijzonder prettig soort energie en met hun lange vacht een prachtige verschijning met een heerlijk karakter. Daarnaast heeft hij een handzaam formaat en een staartje dat altijd kwispelt.

 

Cockers zijn altijd in voor actie. Het liefst met de baas of het vrouwtje, want dit jachthondje wil graag samenwerken. Afwisseling in het 'werk' en de training zullen zeer worden gewaardeerd.

 

Ze komen voor in verschillende kleuren, zowel bont als éénkleurig. De bonte variaties zijn vaak wat makkelijker in de verzorging, omgang en opvoeding dan de éénkleurigen.

Onze dochter heeft gekozen voor de blauwschimmel variant, mijn man en ik zijn gevallen voor de bijzondere kleur Black&Tan

 

gordon
setter

Naast onze Engelse Cockers gaat er heel misschien ook een droom in vervulling komen die wij al heel lang samen hebben:

een Gordon Setter

De prachtige kleur Black&Tan heeft dit ras van nature en er is nu tijd om de jachtpassie in goede banen te leiden. 

Er is nog niets beslist, het is nog afwachten of het gaat gebeuren...

foto: (Stella)

Ray of light Of The Purple Fallow