Zarley Raví

DCM VRIJ, HD A, ECVO CLEAR '20


Ze is een echte Schnauzer met ruim voldoende temperament, zeer leergierig en aanhankelijk. Naast ons bij de bank, fietsen, gehoorzaamheidsoefeningen of lekker spelen met haar dochter en dwerg schnauzer Saartje, alles is leuk!

Ze is goed waaks, maar als we zeggen dat het goed is, vindt ze bezoek erg gezellig.

De eerste keer naar show in de babyklasse is prima verlopen en met 1e veel belovend en een keurige plaatsing in de eindkeuring vd dag zijn we dik tevreden!

Op de show Outdoor Uden heeft ze het heel goed gedaan: 1e plaats met een geweldig mooi keurrapportje!! Ook op de Schnauzer show in Wijchen een 1U

en de show in Maastricht nog een mooie 1U


Zarley is uitgergroeid tot een echte lieve gezinshond en gaat graag overal mee naar toe. Moet ze toch thuisblijven, dan schikt ze zich in haar 'lot'. Ze is lief voor kinderen en kan prima overweg met andere honden, ook al komen ze in háár tuin!

We zijn heel blij met haar!!!
BOWEY

DCM VRIJ


Dochter van Zarley en Chuck!

Bowey is een vrolijke, actieve clown waar we voorlopig nog heel wat mee te stellen hebben! Ze gaat graag mee naar de trainingen en vindt alles leuk!!


Ze heeft inmiddels haar eerste show gelopen: beste middenslag zwart pup 2019!!

We hopen deze veelbelovende dame dit jaar en aankomend jaar nog vaker uit te brengen op de shows.


Op de Winnershow had ik pech en kon ik haar niet zelf voorbrengen. Ingrid deed haar best als mijn vervanging, Bowey vond het voornamelijk leuk: kwispelen en vooral niet stilstaan....

Een heel mooi keurrapportje, maar helaas eindigde het daar. Op naar de volgende show!


Wie weet over een paar jaar een dochter van Bowey?