HAIRY RASCALS

Middenslag Schnauzers Zwart

Nieuw thuis gezocht

voor een zwarte middenslag teef van 2 jaar

Soms hebben wij een (jong-)volwassen, hondje of een oudere hond, waar door omstandigheden een nieuw gezin voor gezocht wordt. Dit zijn altijd honden die bij ons goed bekend zijn, zodat alle nodige informatie gegeven kan worden.

Op dit moment zoeken we een nieuw thuis voor een 2 jarige zwarte Middenslag Schnauzer teef, ze is goed gezond en kan eventueel met een andere, niet dominante hond samen leven.

Vreemde honden kan ze soms erg spannend vinden, daar ze als pup aangevallen is door 2 grote honden. Met de juiste begeleiding heeft ze wel mee kunnen doen aan verschillende trainingen samen met andere honden in een vaste groep.

Ze is zeker niet agressief, eerder juist onzeker wat ze uit door naar voren te blaffen en "zich op te blazen" als het te dichtbij komt. Hierdoor is ze GEEN BEGINNERS HOND, maar zoeken we voor haar een rustige, begripvolle en ervaren nieuwe baas.

Met de juiste begeleiding kan visite prima worden geïntroduceerd, waarna ze er gezelling bij kan zijn.

Gaat u vaak op vakantie, dan bent u voor haar misschien geen goede match... Ze is graag thuis op haar eigen plekje, houdt van zekerheid en regelmaat.

Een vertrouwde oppas thuis zou dan eventueel wel een mogelijkheid zijn.

Wandelen, liggen bij de baas of lekker in haar mand slapen vindt ze fijn. Auto rijden gaat wel, maar ze vindt het niet echt leuk.

Ze is een echte schnauzer dame, die van veel aandacht houdt, lekker waaks is en graag wil spelen.(zoekspelletjes en met de bal spelen!!)

Wie haar vertrouwen eenmaal gewonnen heeft, vindt in haar de trouwste, liefste vriendin voor het leven..........

Denkt u dat u haar een fijn nieuw thuis kan bieden, neem dan contact met ons op.

Het liefst door middel van een mailtje met wat informatie over u en uw gezinssituatie.

Eigen ervaring met middenslag schnauzers of riezenschnauzers en niet in een woonwijk wonen is een pré.

Deze lieve teef hoeft niet snel weg maar verdient een baasje dat bij haar past!